Home Prasitoare agricola Prasitoare agricola
Prasitoare agricola PDF Imprimare Email
Prasitoare agricola
Scris de adrian86   
Joi, 10 Martie 2011 14:22
O prasitoare agricola este un instrument folosit pentru gradinarit si agricultura. Atunci cand sunt corect utilizata,o prasitoare agricola va ajuta va ajuta la mentinerea sol sanatos pentru plantele crescute pe el. Diferite tipuri de cultivator sunt folosite pentru agricultura comerciala si gradinaritul de acasa.

Semnificatie si functie
Prasitoarele agricole sunt utilizate in principal pentru a controla buruienile, dar si pentru aerarea solului pentru a favoriza amestecul substante nutritive. Desi variaza in design, prasitoarele agricole ara solul doar la suprafata si poate fi utilizata pe toata perioada de crestere a plantelor si a culturilor pentru a elimina buruienile.

Tipuri de prasitoare agricole
Exista prasitoare de mana, prasitoare impinse manual, prasitoare agricole motorizate si prasitoare trase de tractoare. Unele au tiije metalice altele au discuri. Si sapa de gradina poate fi considerata o prasitoare. Toate tipurile de prasitoare agricole sunt concepute pentru a indeparta buruienile din jurul plantelor fara ca acestea sa fie deranjate.

Dimensiunea prasitoarea agricola
Prasitoarele agricole varianta in marime de la o grebla mica pana la echipamente agricole largi lungi de cativa metri care sunt trase de tractoare. Prasitoarele mai mici sunt utilizate in gradini, in timp ce cele mai mari sunt concepute pentru a cultiva domenii mari de culturi.

Idei preconcepute
O prasitoare agricola nu trebuie confundata cu un plug sau grapa. Un plug sapa solul solul, intorc staturile de pamant, apoi o o grapa il marunteste. Ambele instrumente sunt folosite pentru a pregati terenul pentru plantare, in timp ce prasitoarele agricole sunt folosite atunci cand planta este deja in crestere.
 

Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com